Mărturii

Zeci de mii de femei se adună în întreaga lume pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu prin studiile noastre biblice de la Love God Greatly, traduse în diverse limbi. Unele femei parcurg studiile noastre singure, în timp ce altele se alătură grupurilor locale sau grupurilor online. Din înalții Munți Carpați până în Câmpia Română, femeile se unesc nu numai pentru a studia Biblia, ci și pentru a forma comunități iubitoare și încurajatoare în care să se hrănească și să crească spiritual.

Alăturați-vă nouă pentru a sărbători tot ceea ce face Dumnezeu prin Love God Greatly în timp ce citiți mărturiile unora dintre femeile implicate în lucrarea noastră.

„Când femeile sunt echipate cu cunoștința adevărului lui Dumnezeu, lumea este transformată prin fiecare femeie în parte.”

Sarah Lungu

Viena, Austria.

Am început să traduc studiile LGG în 2017, când m-am mutat din țară. Le foloseam împreună cu o prietenă de mulți ani, in limba Engleză. Când am plecat din România am realizat că îmi lipsește comunitatea și grupul mic de studiu, așa că m-am gândit să reiau studiile LGG, când am aflat că ele erau traduse în mai multe limbi străine. Atunci am întrebat ce trebuie să fac, ca să traduc și am ajuns să cunosc o mulțime de femei din toată lumea, care își dau din timpul lor, ca să facă Mesajul lui Dumnezeu accesibil în limba lor.

Apreciez enorm inima organizatoarei, Angela Perritt, care își dorește să înlăture orice obstacol care stă între femei și studiul biblic, astfel ca lasă aceste resurse gratuite, doar ca noi, femeile, să ne facem timp pentru Dumnezeu. Noi încurajăm și studiile pe diverse platforme online, astfel ca poți avea o comunitate de femei care te iubesc te incurajează și vor să crească cu tine, chiar dacă trăiesc departe una față de cealaltă. Ne rugăm să fim de folos și relevante femeilor de pretutindeni.

Alăturați-vă comunității noastre

Love God Greatly începe cu un plan simplu de citire a Bibliei, dar nu ne oprim aici. Ne place să ne adunăm în case și în bisericile locale, dar și să ne întâlnim online cu femei din întreaga lume.